Mini-kaasplankje op een stokje
Mini-kaasplankje op een stokje

Mini-kaasplankje op een stokje

20 min.
Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 93 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 4.8 g
Eiwit 3.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de korsten van de sneetjes toastbrood. Snij elk sneetje in 9 stukjes.

  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood aan beide kanten goudbruin. Kruid met de Provençaalse kruiden. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Snij de brie in 9 blokjes.

  5. Schep 9 mooie bolletjes uit de meloen met een meloenschepje.

  6. Steek telkens 1 broodcrouton, 1 druif, 1 stukje brie, 1 meloenbolletje en nog 1 broodcrouton op 9 prikkertjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de korsten van de sneetjes toastbrood. Snij elk sneetje in 9 stukjes.

  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood aan beide kanten goudbruin. Kruid met de Provençaalse kruiden. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Snij de brie in 9 blokjes.

  5. Schep 9 mooie bolletjes uit de meloen met een meloenschepje.

  6. Steek telkens 1 broodcrouton, 1 druif, 1 stukje brie, 1 meloenbolletje en nog 1 broodcrouton op 9 prikkertjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 93 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 4.8 g
Eiwit 3.6 g

Bekijk het recept digitaal