In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de korsten van de sneetjes toastbrood. Snij elk sneetje in 9 stukjes.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood aan beide kanten goudbruin. Kruid met de Provençaalse kruiden. Laat uitlekken op keukenpapier.
Snij de brie in 9 blokjes.
Schep 9 mooie bolletjes uit de meloen met een meloenschepje.
Steek telkens 1 broodcrouton, 1 druif, 1 stukje brie, 1 meloenbolletje en nog 1 broodcrouton op 9 prikkertjes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de korsten van de sneetjes toastbrood. Snij elk sneetje in 9 stukjes.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood aan beide kanten goudbruin. Kruid met de Provençaalse kruiden. Laat uitlekken op keukenpapier.
Snij de brie in 9 blokjes.
Schep 9 mooie bolletjes uit de meloen met een meloenschepje.
Steek telkens 1 broodcrouton, 1 druif, 1 stukje brie, 1 meloenbolletje en nog 1 broodcrouton op 9 prikkertjes.