Originele kaasschotel
Originele kaasschotel

Originele kaasschotel

35 min.
Dessert
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1077 kcal
Vet 64.8 g
Koolhydraat 65.6 g
Eiwit 57.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bak de hotelbroodjes af (baktijd: zie verpakking).

  3. Snij de witte selder in staafjes van 10 cm.

  4. Snij de peren in lange partjes en besprenkel met citroensap.

  5. Snij de appelen in dikke schijven van 1 cm. Besprenkel met citroensap.

  6. Snij de geitenkaas in 8 gelijke schijven en plaats op de appelschijven. Bestrooi met wat rozemarijn en besprenkel met honing. Plaats naast elkaar in een ovenschotel.

  7. Verwijder het papier en plastic van de camemberts en zet ze opnieuw in de houten doosjes. Bestrooi met de tijm en sluit de doosjes.

  8. Bereiding:
  9. Zet de camemberts 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven, tot de kaas het dekseltje omhoog duwt. Doe de doosjes open en snij de korst bovenaan weg. Zo kunnen uw gasten dippen met selder, brood of fruit.

  10. Zet tegelijkertijd de ovenschotel met de appelen met de geitenkaas 15 min. in de oven.

  11. Leg ondertussen de andere kazen op een schotel en versier met de walnootpitten, stukken peer en druiven.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bak de hotelbroodjes af (baktijd: zie verpakking).

  3. Snij de witte selder in staafjes van 10 cm.

  4. Snij de peren in lange partjes en besprenkel met citroensap.

  5. Snij de appelen in dikke schijven van 1 cm. Besprenkel met citroensap.

  6. Snij de geitenkaas in 8 gelijke schijven en plaats op de appelschijven. Bestrooi met wat rozemarijn en besprenkel met honing. Plaats naast elkaar in een ovenschotel.

  7. Verwijder het papier en plastic van de camemberts en zet ze opnieuw in de houten doosjes. Bestrooi met de tijm en sluit de doosjes.

  8. Bereiding:
  9. Zet de camemberts 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven, tot de kaas het dekseltje omhoog duwt. Doe de doosjes open en snij de korst bovenaan weg. Zo kunnen uw gasten dippen met selder, brood of fruit.

  10. Zet tegelijkertijd de ovenschotel met de appelen met de geitenkaas 15 min. in de oven.

  11. Leg ondertussen de andere kazen op een schotel en versier met de walnootpitten, stukken peer en druiven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1077 kcal
Vet 64.8 g
Koolhydraat 65.6 g
Eiwit 57.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Saint-Véran A.O.P. 'La Charmée' Manoir du Chardon Wijn Côte de Nuits-Villages A.O.P. Albert Bichot

Bekijk het recept digitaal