- Bewaar

- Bewaar
Originele kaasschotel
Onze drankensuggesties
Bier Saint-Véran A.O.P. 'La Charmée' Manoir du Chardon Wijn Côte de Nuits-Villages A.O.P. Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bak de hotelbroodjes af (baktijd: zie verpakking).
-
Snij de witte selder in staafjes van 10 cm.
-
Snij de peren in lange partjes en besprenkel met citroensap.
-
Snij de appelen in dikke schijven van 1 cm. Besprenkel met citroensap.
-
Snij de geitenkaas in 8 gelijke schijven en plaats op de appelschijven. Bestrooi met wat rozemarijn en besprenkel met honing. Plaats naast elkaar in een ovenschotel.
-
Verwijder het papier en plastic van de camemberts en zet ze opnieuw in de houten doosjes. Bestrooi met de tijm en sluit de doosjes.
-
Bereiding:
-
Zet de camemberts 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven, tot de kaas het dekseltje omhoog duwt. Doe de doosjes open en snij de korst bovenaan weg. Zo kunnen uw gasten dippen met selder, brood of fruit.
-
Zet tegelijkertijd de ovenschotel met de appelen met de geitenkaas 15 min. in de oven.
-
Leg ondertussen de andere kazen op een schotel en versier met de walnootpitten, stukken peer en druiven.
Onze drankensuggesties
Bier Saint-Véran A.O.P. 'La Charmée' Manoir du Chardon Wijn Côte de Nuits-Villages A.O.P. Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bak de hotelbroodjes af (baktijd: zie verpakking).
-
Snij de witte selder in staafjes van 10 cm.
-
Snij de peren in lange partjes en besprenkel met citroensap.
-
Snij de appelen in dikke schijven van 1 cm. Besprenkel met citroensap.
-
Snij de geitenkaas in 8 gelijke schijven en plaats op de appelschijven. Bestrooi met wat rozemarijn en besprenkel met honing. Plaats naast elkaar in een ovenschotel.
-
Verwijder het papier en plastic van de camemberts en zet ze opnieuw in de houten doosjes. Bestrooi met de tijm en sluit de doosjes.
-
Bereiding:
-
Zet de camemberts 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven, tot de kaas het dekseltje omhoog duwt. Doe de doosjes open en snij de korst bovenaan weg. Zo kunnen uw gasten dippen met selder, brood of fruit.
-
Zet tegelijkertijd de ovenschotel met de appelen met de geitenkaas 15 min. in de oven.
-
Leg ondertussen de andere kazen op een schotel en versier met de walnootpitten, stukken peer en druiven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Saint-Véran A.O.P. 'La Charmée' Manoir du Chardon Wijn Côte de Nuits-Villages A.O.P. Albert Bichot