Paasbrooddoos
Paasbrooddoos

Paasbrooddoos

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de groenten, de vooraf gekookte aardappel en de beenham in kleine stukjes.

  3. Klop de eieren in een kom en meng met alle groenten, de aardappel, de beenham en de geraspte kaas.

  4. Smelt een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de omelet. Laat garen op een zacht vuur, eventueel met deksel.

  5. Smeer de margarine op de boterhammen. Leg er de groenteomelet tussen als ze volledig is afgekoeld.

  6. Kerf met een mes de naam van uw kapoen in de schil van een banaan. Binnen enkele min. zal de naam zwart worden en leesbaar zijn.

  7. Serveer alles in een brooddoos en voeg nog 2 paaseitjes toe om helemaal in de paassfeer te komen.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de groenten, de vooraf gekookte aardappel en de beenham in kleine stukjes.

  3. Klop de eieren in een kom en meng met alle groenten, de aardappel, de beenham en de geraspte kaas.

  4. Smelt een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de omelet. Laat garen op een zacht vuur, eventueel met deksel.

  5. Smeer de margarine op de boterhammen. Leg er de groenteomelet tussen als ze volledig is afgekoeld.

  6. Kerf met een mes de naam van uw kapoen in de schil van een banaan. Binnen enkele min. zal de naam zwart worden en leesbaar zijn.

  7. Serveer alles in een brooddoos en voeg nog 2 paaseitjes toe om helemaal in de paassfeer te komen.

Bekijk het recept digitaal