- Bewaar

- Bewaar
Paasbrooddoos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de groenten, de vooraf gekookte aardappel en de beenham in kleine stukjes.
-
Klop de eieren in een kom en meng met alle groenten, de aardappel, de beenham en de geraspte kaas.
-
Smelt een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de omelet. Laat garen op een zacht vuur, eventueel met deksel.
-
Smeer de margarine op de boterhammen. Leg er de groenteomelet tussen als ze volledig is afgekoeld.
-
Kerf met een mes de naam van uw kapoen in de schil van een banaan. Binnen enkele min. zal de naam zwart worden en leesbaar zijn.
-
Serveer alles in een brooddoos en voeg nog 2 paaseitjes toe om helemaal in de paassfeer te komen.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de groenten, de vooraf gekookte aardappel en de beenham in kleine stukjes.
-
Klop de eieren in een kom en meng met alle groenten, de aardappel, de beenham en de geraspte kaas.
-
Smelt een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de omelet. Laat garen op een zacht vuur, eventueel met deksel.
-
Smeer de margarine op de boterhammen. Leg er de groenteomelet tussen als ze volledig is afgekoeld.
-
Kerf met een mes de naam van uw kapoen in de schil van een banaan. Binnen enkele min. zal de naam zwart worden en leesbaar zijn.
-
Serveer alles in een brooddoos en voeg nog 2 paaseitjes toe om helemaal in de paassfeer te komen.