Pancettatoastjes met appel en blauwgeaderde kaas
Pancettatoastjes met appel en blauwgeaderde kaas

Pancettatoastjes met appel en blauwgeaderde kaas

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 150 kcal
Vet 8.9 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 11.9 g
Suiker 2.1 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 5.2 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Steek uit elk sneetje toastbrood 1 cirkel met een rond uitsteekvormpje of de rand van een kop.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Besprenkel de broodcirkels met de olijfolie en leg ze naast elkaar op het ovenrooster. Zet ± 10 min. In de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.

  7. Leg intussen de sneetjes pancetta op een bakplaat met bakpapier en zet 6 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Snij de ongeschilde appel in partjes.

  9. Beleg de toastjes met een appelpartje en een sneetje pancetta. Bedek met blauwgeaderde kaas en werk af met blaadjes tijm.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Steek uit elk sneetje toastbrood 1 cirkel met een rond uitsteekvormpje of de rand van een kop.

  4. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  5. Bereiding:
  6. Besprenkel de broodcirkels met de olijfolie en leg ze naast elkaar op het ovenrooster. Zet ± 10 min. In de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.

  7. Leg intussen de sneetjes pancetta op een bakplaat met bakpapier en zet 6 min. in de voorverwarmde oven.

  8. Snij de ongeschilde appel in partjes.

  9. Beleg de toastjes met een appelpartje en een sneetje pancetta. Bedek met blauwgeaderde kaas en werk af met blaadjes tijm.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 150 kcal
Vet 8.9 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 11.9 g
Suiker 2.1 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 5.2 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal