- Bewaar

- Bewaar
Pancettatoastjes met appel en blauwgeaderde kaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Steek uit elk sneetje toastbrood 1 cirkel met een rond uitsteekvormpje of de rand van een kop.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de broodcirkels met de olijfolie en leg ze naast elkaar op het ovenrooster. Zet ± 10 min. In de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.
-
Leg intussen de sneetjes pancetta op een bakplaat met bakpapier en zet 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij de ongeschilde appel in partjes.
-
Beleg de toastjes met een appelpartje en een sneetje pancetta. Bedek met blauwgeaderde kaas en werk af met blaadjes tijm.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Steek uit elk sneetje toastbrood 1 cirkel met een rond uitsteekvormpje of de rand van een kop.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de broodcirkels met de olijfolie en leg ze naast elkaar op het ovenrooster. Zet ± 10 min. In de voorverwarmde oven. Draai halverwege om.
-
Leg intussen de sneetjes pancetta op een bakplaat met bakpapier en zet 6 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij de ongeschilde appel in partjes.
-
Beleg de toastjes met een appelpartje en een sneetje pancetta. Bedek met blauwgeaderde kaas en werk af met blaadjes tijm.