- Bewaar

- Bewaar
Panna cotta van erwten met krokante ham
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
ENKELE UREN VOORAF (15 min. + 2 u . in de koelkast)
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Breng de room samen met het halve bouillonblokje aan de kook. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat 2 min. koken. Mix tot een gladde massa en roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de erwtenpuree over 10 glaasjes en laat 2 u. opstijven in de koelkast.
-
OP HET MOMENT ZELF (15 min.)
-
Bak de sneetjes Ganda-ham aan beide kanten krokant in een braadpan zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij intussen het lente-uitje eerst in de lengte in 4 en snipper daarna heel fijn.
-
Breek de sneetjes ham in kleine stukjes en meng met de fijngesnipperde lente-ui. Verdeel over de glaasjes panna cotta en versier telkens met een blaadje basilicum.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
ENKELE UREN VOORAF (15 min. + 2 u . in de koelkast)
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Knijp uit.
-
Breng de room samen met het halve bouillonblokje aan de kook. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat 2 min. koken. Mix tot een gladde massa en roer er de uitgeknepen gelatineblaadjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de erwtenpuree over 10 glaasjes en laat 2 u. opstijven in de koelkast.
-
OP HET MOMENT ZELF (15 min.)
-
Bak de sneetjes Ganda-ham aan beide kanten krokant in een braadpan zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij intussen het lente-uitje eerst in de lengte in 4 en snipper daarna heel fijn.
-
Breek de sneetjes ham in kleine stukjes en meng met de fijngesnipperde lente-ui. Verdeel over de glaasjes panna cotta en versier telkens met een blaadje basilicum.