- Bewaar

- Bewaar
Panna cotta van vanille met clementine
Onze drankensuggesties
Bier Pêche Mel Bush (Fruitbier)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pers de clementines.
-
Rasp de citroenschil (zonder het wit).
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de pitjes uit.
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
-
Maak krullen van de donkere chocolade met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verwarm de melk en de room op een zacht vuur met de vanillepitjes en het -stokje.
-
Laat 15 min. opstaan en verwijder dan het stokje.
-
Voeg er de suiker, het clementinesap en de citroenzeste aan toe.
-
Knijp het water uit de gelatineblaadjes en voeg toe aan de warme melk die u van het vuur haalt.
-
Blijf roeren tot de gelatine helemaal is opgelost en giet dan in individuele potjes. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
Afwerking:
-
Hou elk potje 2 à 3 tellen in een kom heet water en stort de panna cotta in het midden van een dessertbord. Werk af met geraspte chocolade en een vers muntblaadje.
Dien op met enkele partjes clementine (`pelé a vif') en enkele strepen gesmolten chocolade.
Onze drankensuggesties
Bier Pêche Mel Bush (Fruitbier)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Pers de clementines.
-
Rasp de citroenschil (zonder het wit).
-
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de pitjes uit.
-
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
-
Maak krullen van de donkere chocolade met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Verwarm de melk en de room op een zacht vuur met de vanillepitjes en het -stokje.
-
Laat 15 min. opstaan en verwijder dan het stokje.
-
Voeg er de suiker, het clementinesap en de citroenzeste aan toe.
-
Knijp het water uit de gelatineblaadjes en voeg toe aan de warme melk die u van het vuur haalt.
-
Blijf roeren tot de gelatine helemaal is opgelost en giet dan in individuele potjes. Zet koel weg tot de volgende dag.
-
Afwerking:
-
Hou elk potje 2 à 3 tellen in een kom heet water en stort de panna cotta in het midden van een dessertbord. Werk af met geraspte chocolade en een vers muntblaadje.
Dien op met enkele partjes clementine (`pelé a vif') en enkele strepen gesmolten chocolade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Pêche Mel Bush (Fruitbier)