- Bewaar

- Bewaar
Pannenkoekentaart met karamelappeltjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de donkerbruine suiker met de kaneel.
-
Snij 100 g boter in dunne plakjes.
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij in gelijke schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrijk een springvorm met 1 eetl. boter en bestrooi met de kristalsuiker.
-
Leg 1 pannenkoek op de bodem van de springvorm.
-
Verdeel er 1/5 van de appelschijfjes, 1/5 van de kaneelsuiker en 1/5 van de plakjes boter over.
-
Herhaal de laagjes pannenkoek, appel, suiker en boter nog 4 keer en eindig met een pannenkoek.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de bloemsuiker. Serveer warm of lauw en geef er eventueel een bolletje ijs bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de donkerbruine suiker met de kaneel.
-
Snij 100 g boter in dunne plakjes.
-
Schil de appelen, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij in gelijke schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrijk een springvorm met 1 eetl. boter en bestrooi met de kristalsuiker.
-
Leg 1 pannenkoek op de bodem van de springvorm.
-
Verdeel er 1/5 van de appelschijfjes, 1/5 van de kaneelsuiker en 1/5 van de plakjes boter over.
-
Herhaal de laagjes pannenkoek, appel, suiker en boter nog 4 keer en eindig met een pannenkoek.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de bloemsuiker. Serveer warm of lauw en geef er eventueel een bolletje ijs bij.