Paprikahapje met feta en tapenade
Paprikahapje met feta en tapenade

Paprikahapje met feta en tapenade

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 41 kcal
Vet 3.5 g
Koolhydraat 1.3 g
Eiwit 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Snij ondertussen de gegrilde paprika's in 10 lange, gelijke repen.

  4. Prak de feta en scheur de basilicumblaadjes fijn. Meng onder de tapenade en de pijnboompitten.

  5. Leg een beetje tapenade-fetamengeling op de reepjes paprika's. Rol op en steek vast met een prikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Snij ondertussen de gegrilde paprika's in 10 lange, gelijke repen.

  4. Prak de feta en scheur de basilicumblaadjes fijn. Meng onder de tapenade en de pijnboompitten.

  5. Leg een beetje tapenade-fetamengeling op de reepjes paprika's. Rol op en steek vast met een prikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 41 kcal
Vet 3.5 g
Koolhydraat 1.3 g
Eiwit 1.1 g

Bekijk het recept digitaal