- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met gerookte makreel
Onze drankensuggesties
Wijn Le Plus de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne partybox
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in halvemaantjes
-
Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de rode ui in schijfjes.
-
Verwijder het vel en eventueel overgebleven graten uit de makreelfilets.
-
Pers het kwartje limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in bokjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de prinsessenbonen de laatste 8 min. toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de mezzetopping onder de pasta en de prinsessenbonen. Laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Werk de pastasalade af met de rucola, de tapastomaten, de komkommer, de rode ui, de avocado en de gerookte makreel.
Dek de salade af en bewaar in de koelkast tot voor het vertrek. U kan de pasta vervangen door aardappelen: Schil 600 g aardappelen en snij in blokjes. Kook gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat lauw worden en meng onder de andere ingrediënten.
Onze drankensuggesties
Wijn Le Plus de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne partybox
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in halvemaantjes
-
Snij de tapastomaten in de lengte in 4 en de rode ui in schijfjes.
-
Verwijder het vel en eventueel overgebleven graten uit de makreelfilets.
-
Pers het kwartje limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in bokjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de prinsessenbonen de laatste 8 min. toe. Giet af en spoel onder koud water.
-
Meng de mezzetopping onder de pasta en de prinsessenbonen. Laat afkoelen.
-
Afwerking:
-
Werk de pastasalade af met de rucola, de tapastomaten, de komkommer, de rode ui, de avocado en de gerookte makreel.
Dek de salade af en bewaar in de koelkast tot voor het vertrek. U kan de pasta vervangen door aardappelen: Schil 600 g aardappelen en snij in blokjes. Kook gaar in lichtgezouten water. Giet af, laat lauw worden en meng onder de andere ingrediënten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Le Plus de Luzanet I.G.P. Côtes de Gascogne partybox