- Bewaar

- Bewaar
Pita met groentjes en roomkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de rode bieten in kleine blokjes.
-
Schil de appel met een dunschiller, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes in heel kleine stukjes.
-
Schil en rasp de wortel. Pas op voor je vingers (of vraag aan je hulpkok om je te helpen).
-
Doe de walnootpitten in een plastic zak en rol erover met een deegrol of glazen fles om ze te pletten.
-
Doe de blokjes rode biet, de blokjes appel, de fijngesnipperde lente-uitjes, de geraspte wortel en de verse kaas in een mengkom. Kruid met peper en zout en meng alles goed onder elkaar.
-
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.
-
Afwerking:
-
Snij de pitabroodjes aan 1 kant open. Let op: de binnenkant is warm! Vul elk pitabroodje met de groenten met roomkaas en verdeel er de geplette walnootpitten over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de rode bieten in kleine blokjes.
-
Schil de appel met een dunschiller, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de lente-uitjes in heel kleine stukjes.
-
Schil en rasp de wortel. Pas op voor je vingers (of vraag aan je hulpkok om je te helpen).
-
Doe de walnootpitten in een plastic zak en rol erover met een deegrol of glazen fles om ze te pletten.
-
Doe de blokjes rode biet, de blokjes appel, de fijngesnipperde lente-uitjes, de geraspte wortel en de verse kaas in een mengkom. Kruid met peper en zout en meng alles goed onder elkaar.
-
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.
-
Afwerking:
-
Snij de pitabroodjes aan 1 kant open. Let op: de binnenkant is warm! Vul elk pitabroodje met de groenten met roomkaas en verdeel er de geplette walnootpitten over.