Pittig gevulde minitomaten
Pittig gevulde minitomaten

Pittig gevulde minitomaten

15 min.
Aperitiefhapje
24 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 20 kcal
Vet 1.8 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de minitrostomaten in 2 en hol uit met een koffielepel.

  4. Snij de kaas in blokjes.

  5. Vul elke halve minitomaat met een blokje kaas en verdeel er de komijn over. Besprenkel met de olijfolie en zet 7 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de minitrostomaten in 2 en hol uit met een koffielepel.

  4. Snij de kaas in blokjes.

  5. Vul elke halve minitomaat met een blokje kaas en verdeel er de komijn over. Besprenkel met de olijfolie en zet 7 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 20 kcal
Vet 1.8 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 0.9 g

Bekijk het recept digitaal