- Bewaar

- Bewaar
Prima pavlova
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Voor de meringue:
-
Verwarm de oven voor op 100 °C.
-
Teken intussen een cirkel (ø 25 cm) op een vel bakpapier.
-
Bekleed een bakplaat met een ander vel bakpapier en spreid er de suiker over uit. Verwarm 10 min. in de oven. De oven mag daarna aan blijven.
-
Pers intussen de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Klop de eiwitten stijf en voeg de warme suiker lepel per lepel toe. Klop na elke lepel alles goed door elkaar, zodat u een dik en glanzend mengsel krijgt.
-
Schep er voorzichtig de vanillesuiker, het maïszetmeel en het limoensap onder.
-
Verdeel het opgeklopte eiwit van binnen naar buiten over de getekende cirkel op het bakpapier. Zorg dat de buitenrand iets dikker is dan de rest. Zo krijgt u een kleine holte in het midden.
-
Bak de meringue 90 à 120 min. in de warme oven. Laat volledig afkoelen.
-
Voor de vulling:
-
Rasp de gember en snij de mango en de ananas in blokjes. Meng de geraspte gember onder het fruit.
-
Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Klop de Alpro Luchtig & Creamy op.
-
Afwerking:
-
(5 min.)
-
Besmeer de afgekoelde meringue met de opgeklopte Alpro Luchtig & Creamy. Versier met de stukjes mango en ananas. Verdeel er het vruchtvlees van de passievruchten over en bestrooi met de gehakte pistachenoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Voor de meringue:
-
Verwarm de oven voor op 100 °C.
-
Teken intussen een cirkel (ø 25 cm) op een vel bakpapier.
-
Bekleed een bakplaat met een ander vel bakpapier en spreid er de suiker over uit. Verwarm 10 min. in de oven. De oven mag daarna aan blijven.
-
Pers intussen de limoen (u hebt 1 eetl. sap nodig).
-
Klop de eiwitten stijf en voeg de warme suiker lepel per lepel toe. Klop na elke lepel alles goed door elkaar, zodat u een dik en glanzend mengsel krijgt.
-
Schep er voorzichtig de vanillesuiker, het maïszetmeel en het limoensap onder.
-
Verdeel het opgeklopte eiwit van binnen naar buiten over de getekende cirkel op het bakpapier. Zorg dat de buitenrand iets dikker is dan de rest. Zo krijgt u een kleine holte in het midden.
-
Bak de meringue 90 à 120 min. in de warme oven. Laat volledig afkoelen.
-
Voor de vulling:
-
Rasp de gember en snij de mango en de ananas in blokjes. Meng de geraspte gember onder het fruit.
-
Halveer de passievruchten en lepel er het vruchtvlees uit.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Klop de Alpro Luchtig & Creamy op.
-
Afwerking:
-
(5 min.)
-
Besmeer de afgekoelde meringue met de opgeklopte Alpro Luchtig & Creamy. Versier met de stukjes mango en ananas. Verdeel er het vruchtvlees van de passievruchten over en bestrooi met de gehakte pistachenoten.