- Bewaar

- Bewaar
Puntpaprika met Griekse vulling en aardappel in papillot
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Déjeuner sur l'herbe rosé I.G.P. Pays du Gard
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de champignons in 4 of 6 stukken.
-
Hak de spinazie grof. Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Snij de feta in blokjes.
-
Snij de hoedjes van de puntpaprika's en verwijder de pitjes binnenin.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de sjalot glazig. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Roer er de zonnebloempitten, de olijvenmix en de feta onder. Kruid met peper.
-
Vul de zoete puntpaprika's met de spinaziemengeling en zet de hoedjes er opnieuw op. Steek vast met een brochettestokje.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de braadpan van de spinazie en bak de champignons en het knoflook 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Maak 2 inkepingen in de aardappelen en schik elke aardappel op een vel aluminiumfolie. Schep er de champignons op en vouw de aluminiumfolie dicht.
-
Bereiding:
-
Bak de gevulde puntpaprika's 10 à 15 min. op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om.
-
Laat de aardappelen 5 à 10 min. warm worden op de rand van de barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Déjeuner sur l'herbe rosé I.G.P. Pays du Gard
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de champignons in 4 of 6 stukken.
-
Hak de spinazie grof. Snipper de sjalot en het knoflook fijn. Snij de feta in blokjes.
-
Snij de hoedjes van de puntpaprika's en verwijder de pitjes binnenin.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de sjalot glazig. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Roer er de zonnebloempitten, de olijvenmix en de feta onder. Kruid met peper.
-
Vul de zoete puntpaprika's met de spinaziemengeling en zet de hoedjes er opnieuw op. Steek vast met een brochettestokje.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in de braadpan van de spinazie en bak de champignons en het knoflook 5 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Maak 2 inkepingen in de aardappelen en schik elke aardappel op een vel aluminiumfolie. Schep er de champignons op en vouw de aluminiumfolie dicht.
-
Bereiding:
-
Bak de gevulde puntpaprika's 10 à 15 min. op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om.
-
Laat de aardappelen 5 à 10 min. warm worden op de rand van de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Déjeuner sur l'herbe rosé I.G.P. Pays du Gard