Puree met bloemkool
Puree met bloemkool

Puree met bloemkool

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes.

  3. Kook de stukken aardappel en de bloemkoolroosjes 15 min. gaar in een bodempje water.

  4. Mix fijn en meng er de plantaardige olie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappel en snij in stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes.

  3. Kook de stukken aardappel en de bloemkoolroosjes 15 min. gaar in een bodempje water.

  4. Mix fijn en meng er de plantaardige olie onder.

Bekijk het recept digitaal