Puree van koolrabi met kalfsvlees
Puree van koolrabi met kalfsvlees

Puree van koolrabi met kalfsvlees

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de koolrabi, de wortel en de aardappel en snij in blokjes.

  3. Kook samen 15 min. gaar in water.

  4. Voeg de laatste 8 min. het vlees toe.

  5. Mix tot een gladde puree en meng met de plantaardige olie.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de koolrabi, de wortel en de aardappel en snij in blokjes.

  3. Kook samen 15 min. gaar in water.

  4. Voeg de laatste 8 min. het vlees toe.

  5. Mix tot een gladde puree en meng met de plantaardige olie.

Bekijk het recept digitaal