Puree van runderburger en broccoli
Puree van runderburger en broccoli

Puree van runderburger en broccoli

Voorgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui fijn (u hebt 1 koffiel. nodig).

  3. Bereiding:
  4. Schil de aardappel en snij in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Kook of stoom de groenten ± 20 min.

  5. Smelt intussen de margarine of plantaardige olie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui glazig. Bak de runderburger in dezelfde pan op een matig vuur (het vlees moet doorbakken zijn).

  6. Snij alle ingrediënten fijn en meng door elkaar. Kruid eventueel met wat peper.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de ui fijn (u hebt 1 koffiel. nodig).

  3. Bereiding:
  4. Schil de aardappel en snij in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Kook of stoom de groenten ± 20 min.

  5. Smelt intussen de margarine of plantaardige olie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui glazig. Bak de runderburger in dezelfde pan op een matig vuur (het vlees moet doorbakken zijn).

  6. Snij alle ingrediënten fijn en meng door elkaar. Kruid eventueel met wat peper.

Bekijk het recept digitaal