Rendiertaart
Rendiertaart

Rendiertaart

Dessert
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 252 kcal
Vet 7.7 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraat 36.5 g
Suiker 20.2 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 8.5 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Leg 1 cheesecake op een mooi bord. Verwijder het kroontje van 1 aardbei en snij in de lengte in 2. Leg een halve aardbei op de plaats van het neusje. Teken met een chocoladestift (pure chocolade) de oogjes en de mond van het rendier. Steek 2 repen Kinder Bueno op de plaats van het gewei en zet er 2 krakelingen voor. Versier het bord eventueel met fruit naar keuze.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Leg 1 cheesecake op een mooi bord. Verwijder het kroontje van 1 aardbei en snij in de lengte in 2. Leg een halve aardbei op de plaats van het neusje. Teken met een chocoladestift (pure chocolade) de oogjes en de mond van het rendier. Steek 2 repen Kinder Bueno op de plaats van het gewei en zet er 2 krakelingen voor. Versier het bord eventueel met fruit naar keuze.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 252 kcal
Vet 7.7 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraat 36.5 g
Suiker 20.2 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 8.5 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal