- Bewaar
- Bewaar
Rodevruchtentaart met perzikencrème
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de dadels
-
Smelt de kokosolie in een steelpan.
-
Laat de gelatine enkele minuten weken in koud water. ring uit.
-
Bereiding:
-
Mix de havervlokken, de cashewnoten, het kokospoeder en de dadels grof (liefst met een keukenrobot). Meng er de kokosolie en 1 eetl. honing onder.
-
Verdeel het deeg over een taartvorm met bakpapier en druk goed aan. Zet 30 min. in de koelkast of de diepvriezer.
-
Schil intussen 4 perziken (snij daarvoor een klein kruisje in de schil en doe de perziken 1 min. in kokend water. Laat schrikken in ijskoud water). Mix het vruchtvlees.
-
Verwarm de kokosmelk samen met de perzikenpuree en 1 eetl. honing in een kookpot. Voeg de gelatine toe en laat smelten op een zacht vuur.
-
Verdeel de crème over de taartbodem en zet 4 à 12 u. in de koelkast.
-
Snij op het moment zelf 1 perzik in fijne reepjes. Snij de meloen in fijne partjes en de aardbeien in 2.
-
Afwerking:
-
Haal de taart uit de vorm en werk af met de perzik, de frambozen, de aardbeien, de aalbessen en de meloen. Voeg als laatste het basilicum of de munt toe.
Deze taartbodem moet niet gebakken worden. Ideaal in de zomer, wanneer het warm is!
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontpit de dadels
-
Smelt de kokosolie in een steelpan.
-
Laat de gelatine enkele minuten weken in koud water. ring uit.
-
Bereiding:
-
Mix de havervlokken, de cashewnoten, het kokospoeder en de dadels grof (liefst met een keukenrobot). Meng er de kokosolie en 1 eetl. honing onder.
-
Verdeel het deeg over een taartvorm met bakpapier en druk goed aan. Zet 30 min. in de koelkast of de diepvriezer.
-
Schil intussen 4 perziken (snij daarvoor een klein kruisje in de schil en doe de perziken 1 min. in kokend water. Laat schrikken in ijskoud water). Mix het vruchtvlees.
-
Verwarm de kokosmelk samen met de perzikenpuree en 1 eetl. honing in een kookpot. Voeg de gelatine toe en laat smelten op een zacht vuur.
-
Verdeel de crème over de taartbodem en zet 4 à 12 u. in de koelkast.
-
Snij op het moment zelf 1 perzik in fijne reepjes. Snij de meloen in fijne partjes en de aardbeien in 2.
-
Afwerking:
-
Haal de taart uit de vorm en werk af met de perzik, de frambozen, de aardbeien, de aalbessen en de meloen. Voeg als laatste het basilicum of de munt toe.
Deze taartbodem moet niet gebakken worden. Ideaal in de zomer, wanneer het warm is!