Rosébier met limoen
Rosébier met limoen

Rosébier met limoen

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een groot glas voor de helft met het gemalen ijs en voeg het partje limoen en de blauwe bessen toe.

  3. Giet de frambozensiroop, het limoensap en de rietsuikersiroop erover.

  4. Vul het glas met de Hoegaarden Rosée.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul een groot glas voor de helft met het gemalen ijs en voeg het partje limoen en de blauwe bessen toe.

  3. Giet de frambozensiroop, het limoensap en de rietsuikersiroop erover.

  4. Vul het glas met de Hoegaarden Rosée.

Meer recepten?

Bekijk het recept digitaal