Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen
Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

Rozijnentoastjes met eendenborst en vijgen

Aperitiefhapje
18 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 68 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 7.7 g
Eiwit 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de vijgen eerst in 2 en daarna in 18 halvemaantjes.

  3. Besmeer de toastjes met het appel-perenkonfijt en leg er telkens een sneetje eendenborstfilet en een stukje vijg op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de vijgen eerst in 2 en daarna in 18 halvemaantjes.

  3. Besmeer de toastjes met het appel-perenkonfijt en leg er telkens een sneetje eendenborstfilet en een stukje vijg op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 68 kcal
Vet 2.6 g
Koolhydraat 7.7 g
Eiwit 3.3 g

Bekijk het recept digitaal