- Bewaar

- Bewaar
Salade met coppa, waterkers en kruidencroutons
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Pouilly-Fumé A.O.P. `La Tuilerie'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sneetjes brood in blokjes van max. 1 cm.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Bak de sneetjes coppa 5 à 7 min. mooi krokant in dezelfde pan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Smelt de kruidenboter in dezelfde pan en bak de blokjes brood ± 5 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Hak ondertussen de blaadjes waterkers grof.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van max. 1 cm. Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie met het geperste knoflook, de mosterd en de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Doe de ijsbergsla, de waterkers, de blokjes appel, de croutons en de coppa in een grote kom en meng onder elkaar. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en het maanzaad.
-
Besprenkel de salade net voor het opdienen met de yoghurtvinaigrette.
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Pouilly-Fumé A.O.P. `La Tuilerie'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sneetjes brood in blokjes van max. 1 cm.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en laat afkoelen.
-
Bak de sneetjes coppa 5 à 7 min. mooi krokant in dezelfde pan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Smelt de kruidenboter in dezelfde pan en bak de blokjes brood ± 5 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Hak ondertussen de blaadjes waterkers grof.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van max. 1 cm. Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie met het geperste knoflook, de mosterd en de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Doe de ijsbergsla, de waterkers, de blokjes appel, de croutons en de coppa in een grote kom en meng onder elkaar. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten en het maanzaad.
-
Besprenkel de salade net voor het opdienen met de yoghurtvinaigrette.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tongerlo Blond Abdijbier Wijn Pouilly-Fumé A.O.P. `La Tuilerie'