- Bewaar

- Bewaar
Salade met winterse smaken
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Réserve A.C. Alsace Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de druiven middendoor.
-
Snij het vruchtvlees van de peer in 16 gelijke halvemaantjes.
-
Bak de spekreepjes ± 3 min. krokant op een hevig vuur in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Hak de walnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Verwijder de korst van de kaas en verkruimel hem.
-
Bereiding:
-
Verdeel de veldsla over de borden en bestrooi met de blauwgeaderde kaas, de grofgehakte walnoten, de spekreepjes en de halve druiven. Schik er ook de stukken peer op.
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de salade met de vinaigrette en dien onmiddellijk op. Serveer met een stukje ciabatta.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Réserve A.C. Alsace Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de druiven middendoor.
-
Snij het vruchtvlees van de peer in 16 gelijke halvemaantjes.
-
Bak de spekreepjes ± 3 min. krokant op een hevig vuur in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Hak de walnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje stopt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Verwijder de korst van de kaas en verkruimel hem.
-
Bereiding:
-
Verdeel de veldsla over de borden en bestrooi met de blauwgeaderde kaas, de grofgehakte walnoten, de spekreepjes en de halve druiven. Schik er ook de stukken peer op.
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Besprenkel de salade met de vinaigrette en dien onmiddellijk op. Serveer met een stukje ciabatta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Réserve A.C. Alsace Caves de Bennwihr