- Bewaar

- Bewaar
Salade niçoise met gemarineerde ansjovis
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze en snij in partjes.
-
Kook de diepgevroren prinsessenbonen ± 7 min. in lichtgezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.
-
Snij de tomaten in partjes. Snij de kropsla in stukken en snipper de rode ui fijn. Snij de radijzen in 4.
-
Laat de gemarineerde ansjovis, de olijven, de artisjokharten, de kappertjes en de tonijn uitlekken. Snij de artisjokharten in 4.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en rits de blaadjes van de tijmtakjes.
-
Smelt de boter in een pan en bak de aardappelen gaar (instructies: zie verpakking).
-
Meng alle ingrediënten voorzichtig onder elkaar. Meng de olijfolie met de rodewijnazijn en kruid met peper en zout. Overgiet er de salade mee.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Kook de eieren 10 min. in kokend water. Pel ze en snij in partjes.
-
Kook de diepgevroren prinsessenbonen ± 7 min. in lichtgezouten water. Spoel met koud water en laat uitlekken.
-
Snij de tomaten in partjes. Snij de kropsla in stukken en snipper de rode ui fijn. Snij de radijzen in 4.
-
Laat de gemarineerde ansjovis, de olijven, de artisjokharten, de kappertjes en de tonijn uitlekken. Snij de artisjokharten in 4.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en rits de blaadjes van de tijmtakjes.
-
Smelt de boter in een pan en bak de aardappelen gaar (instructies: zie verpakking).
-
Meng alle ingrediënten voorzichtig onder elkaar. Meng de olijfolie met de rodewijnazijn en kruid met peper en zout. Overgiet er de salade mee.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence