- Bewaar

- Bewaar
Salade van trostomaten en rucola met gebakken zeebaars
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Duc de Lerme Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc andere Baby eet mee + 6 maand andere Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. andere Bereiding (25min.) 1 Schil 50 g aardappel en pel 100 g tomaten. Snij in stukken. 2 Kook de aardappelen 20 min. in ongezouten water. Voeg de laatste 5 min. 2 sprietjes bieslook, 30 g zeebaarsfilet (zonder vel) en de stukjes tomaat toe. Giet af. 3 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix fijn.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de rucola grof.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de tomaten in gelijke partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn. Meng er de melk en de armzaan onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Wentel intussen de zeebaarsfilets door de bloem. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeebaarsfilets ± 3 min. op de velkant. Draai om en bak nog ± 2 min.
-
Meng de tomaten met de rucola, het bieslook, de balsamicoazijn, de suiker en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Duc de Lerme Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc andere Baby eet mee + 6 maand andere Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. andere Bereiding (25min.) 1 Schil 50 g aardappel en pel 100 g tomaten. Snij in stukken. 2 Kook de aardappelen 20 min. in ongezouten water. Voeg de laatste 5 min. 2 sprietjes bieslook, 30 g zeebaarsfilet (zonder vel) en de stukjes tomaat toe. Giet af. 3 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix fijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Hak de rucola grof.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de tomaten in gelijke partjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en prak fijn. Meng er de melk en de armzaan onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Wentel intussen de zeebaarsfilets door de bloem. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeebaarsfilets ± 3 min. op de velkant. Draai om en bak nog ± 2 min.
-
Meng de tomaten met de rucola, het bieslook, de balsamicoazijn, de suiker en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Duc de Lerme Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc andere Baby eet mee + 6 maand andere Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. andere Bereiding (25min.) 1 Schil 50 g aardappel en pel 100 g tomaten. Snij in stukken. 2 Kook de aardappelen 20 min. in ongezouten water. Voeg de laatste 5 min. 2 sprietjes bieslook, 30 g zeebaarsfilet (zonder vel) en de stukjes tomaat toe. Giet af. 3 Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix fijn.