Sandwich van de chef
Sandwich van de chef

Sandwich van de chef

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 347 kcal
Vet 8.5 g
Koolhydraat 44.8 g
Eiwit 23 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de sandwiches middendoor en beleg de onderste helft telkens met de rosbief, de tomaten in schijfjes en de jonge slamix. Kruid met peper en zout.

  3. Bestrooi met de kaasschilfers.

  4. Leg de bovenste sandwichhelften op de belegde helften en snij elke sandwich in 2.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de sandwiches middendoor en beleg de onderste helft telkens met de rosbief, de tomaten in schijfjes en de jonge slamix. Kruid met peper en zout.

  3. Bestrooi met de kaasschilfers.

  4. Leg de bovenste sandwichhelften op de belegde helften en snij elke sandwich in 2.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 347 kcal
Vet 8.5 g
Koolhydraat 44.8 g
Eiwit 23 g

Bekijk het recept digitaal