Sardinetoastjes met tomatensalsa
Sardinetoastjes met tomatensalsa

Sardinetoastjes met tomatensalsa

20 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 42 kcal
Vet 2.9 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 2.4 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1.5 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de sardines uitlekken. Prak fijn en meng onder de roomkaas. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Snij de kerstomaten in stukjes van 1/2 cm. Snipper het knoflook en het basilicum fijn en meng onder de tomaten. Breng op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout.

  4. Besmeer de toastjes met de sardinemengeling. Werk af met de tomatensalsa.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Laat de sardines uitlekken. Prak fijn en meng onder de roomkaas. Kruid met zwarte peper en zout.

  3. Snij de kerstomaten in stukjes van 1/2 cm. Snipper het knoflook en het basilicum fijn en meng onder de tomaten. Breng op smaak met de olijfolie, zwarte peper en zout.

  4. Besmeer de toastjes met de sardinemengeling. Werk af met de tomatensalsa.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 42 kcal
Vet 2.9 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraat 2.4 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1.5 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal