- Bewaar

- Bewaar
Scampi's in basilicumroomsaus met tomatentapenade
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien. Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water).
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprikablokjes 3 à 4 min. Voeg de scampi's toe en bak nog 2 min.
-
Blus met de witte wijn en voeg de tomatentapenade en de room toe. Laat 1 min. inkoken.
-
Roer er de blaadjes basilicum onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de scampi's over diepe borden en werk af met wat rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien. Pel de scampi's (dat gaat makkelijk als u ze eerst even onderdompelt in koud water).
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1 cm.
-
Pluk de blaadjes basilicum.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paprikablokjes 3 à 4 min. Voeg de scampi's toe en bak nog 2 min.
-
Blus met de witte wijn en voeg de tomatentapenade en de room toe. Laat 1 min. inkoken.
-
Roer er de blaadjes basilicum onder en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de scampi's over diepe borden en werk af met wat rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Veneto I.G.T. Garganega Le Cenge Veneto - Italië