- Bewaar

- Bewaar
Sint-jakobsnootjes met broccoli
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Mar Chardonnay Reserva Chili Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de diepgevroren broccoli oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog. Snij de broccoliroosjes in schijfjes van ± 1 cm.
-
Laat de sint-jakobsnoten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote pan en verdeel er de broccolischijfjes over. Voeg de dennenpitten toe en laat gedurende 5 min. kleuren. Roer regelmatig om. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de sint-jakobsnoten 1 min. aan elke kant op een heet vuur. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou warm.
-
Giet de witte wijn in de pan en schraap de braadresten los. Voeg de lichte room en de paprikatapenade toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de broccolischijfjes en dennenpitten over de borden en lepel er wat saus over. Leg de sint-jakobs-noten er bovenop en geef er grissini (soepstengels) bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Mar Chardonnay Reserva Chili Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de diepgevroren broccoli oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog. Snij de broccoliroosjes in schijfjes van ± 1 cm.
-
Laat de sint-jakobsnoten volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote pan en verdeel er de broccolischijfjes over. Voeg de dennenpitten toe en laat gedurende 5 min. kleuren. Roer regelmatig om. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een andere pan en bak de sint-jakobsnoten 1 min. aan elke kant op een heet vuur. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou warm.
-
Giet de witte wijn in de pan en schraap de braadresten los. Voeg de lichte room en de paprikatapenade toe en laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de broccolischijfjes en dennenpitten over de borden en lepel er wat saus over. Leg de sint-jakobs-noten er bovenop en geef er grissini (soepstengels) bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Mar Chardonnay Reserva Chili Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland