- Bewaar

- Bewaar
Spekballetjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng het paneermeel en de eidooier onder het gehakt. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Voeg er de helft van de geraspte gruyère aan toe.
-
Neem telkens een kleine eetl. gehaktmengeling om de balletjes te maken.
-
Rol de gehaktballetjes door de rest van de geraspte gruyère.
-
Omwikkel elk balletje met een sneetje spek en schuif het op een cocktailprikker.
-
Bak de balletjes op een zacht vuur en draai ze regelmatig om. De spekballetjes moeten goed uitgebakken zijn.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng het paneermeel en de eidooier onder het gehakt. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Voeg er de helft van de geraspte gruyère aan toe.
-
Neem telkens een kleine eetl. gehaktmengeling om de balletjes te maken.
-
Rol de gehaktballetjes door de rest van de geraspte gruyère.
-
Omwikkel elk balletje met een sneetje spek en schuif het op een cocktailprikker.
-
Bak de balletjes op een zacht vuur en draai ze regelmatig om. De spekballetjes moeten goed uitgebakken zijn.