In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
(5 min. + 30 min. marineren)
Snij de diepgevroren mangoblokjes in kleinere stukjes.
Doe de mangoblokjes, de steranijs, het kaneelstokje, het limoensap en de rietsuikersiroop in een plastic doosje met deksel. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
Bereiding:
Lepel de gemarineerde mangoblokjes in een glas en vul voor 2/3 met ijsblokjes.
Vul verder aan met het goed koele spuitwater.
Tip
Liever een cocktail met alcohol? Voeg dan 5 cl witte rum toe.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
(5 min. + 30 min. marineren)
Snij de diepgevroren mangoblokjes in kleinere stukjes.
Doe de mangoblokjes, de steranijs, het kaneelstokje, het limoensap en de rietsuikersiroop in een plastic doosje met deksel. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
Bereiding:
Lepel de gemarineerde mangoblokjes in een glas en vul voor 2/3 met ijsblokjes.
Vul verder aan met het goed koele spuitwater.
Tip
Liever een cocktail met alcohol? Voeg dan 5 cl witte rum toe.