Spiesje van de matroos
Spiesje van de matroos

Spiesje van de matroos

10 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 40 kcal
Vet 1.8 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rasp de ongeschilde halve appel. Meng er de zure room onder en kruid met peper en zout.

  3. Snij de gerookte zalm in 8 lange reepjes. Verdeel er de appelroom over en rol strak op.

  4. Prik elk zalmrolletje op een prikkertje en steek er een partyscampi op.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rasp de ongeschilde halve appel. Meng er de zure room onder en kruid met peper en zout.

  3. Snij de gerookte zalm in 8 lange reepjes. Verdeel er de appelroom over en rol strak op.

  4. Prik elk zalmrolletje op een prikkertje en steek er een partyscampi op.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 40 kcal
Vet 1.8 g
Koolhydraat 0.9 g
Eiwit 5 g

Bekijk het recept digitaal