- Bewaar

- Bewaar
Stoofpotje van konijn met abrikozen en vijgen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de uien aan alle kanten goudbruin.
-
Bestrooi met de bloem en laat nog even bakken. Giet er de bouillon bij en voeg de kruiden toe. Dek af en laat 1 u. sudderen op een laag vuur.
-
Snij ondertussen de rapen in stukken.
-
Voeg de abrikozen, de vijgen en de stukken raap toe. Laat nog 15 min. sudderen. Serveer met couscous of gekookte aardappelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Verhit de olijfolie in een stoofpot. Bak het konijn met de uien aan alle kanten goudbruin.
-
Bestrooi met de bloem en laat nog even bakken. Giet er de bouillon bij en voeg de kruiden toe. Dek af en laat 1 u. sudderen op een laag vuur.
-
Snij ondertussen de rapen in stukken.
-
Voeg de abrikozen, de vijgen en de stukken raap toe. Laat nog 15 min. sudderen. Serveer met couscous of gekookte aardappelen.