- Bewaar

- Bewaar
Taboulé met paprika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en snij ze in 4.
-
Verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de lente-uitjes, het knoflook en het bieslook fijn.
-
Wrijf de limoen goed schoon en rasp de schil.
-
Bereiding:
-
Overgiet de couscous met heet water en laat 7 min. zwellen. Maak los met een vork.
-
Doe de couscous in een grote kom en meng met de tomaten- en paprikablokjes, de lente-uitjes, het rode pepertje, het knoflook, het bieslook, de limoenzeste en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Heerlijk bij gegrilde vis, vis in papillot, gevogelte en varkensvlees.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze eerst 10 sec. onderdompelt in kokend water) en snij ze in 4.
-
Verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snipper fijn.
-
Snipper de lente-uitjes, het knoflook en het bieslook fijn.
-
Wrijf de limoen goed schoon en rasp de schil.
-
Bereiding:
-
Overgiet de couscous met heet water en laat 7 min. zwellen. Maak los met een vork.
-
Doe de couscous in een grote kom en meng met de tomaten- en paprikablokjes, de lente-uitjes, het rode pepertje, het knoflook, het bieslook, de limoenzeste en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Heerlijk bij gegrilde vis, vis in papillot, gevogelte en varkensvlees.