Tagliatelle kip-broccoli
Tagliatelle kip-broccoli

Tagliatelle kip-broccoli

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 752 kcal
Vet 24.4 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraat 81.4 g
Suiker 10.5 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 47.8 g
Zout 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (2 min.)

  3. Verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de broccoli 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Haal uit de kookpot met een schuimspaan. Bewaar het water.

  6. Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  7. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de broccoli toe.

  8. Kook de tagliatelle 3 min. gaar in het water van de broccoli. Giet af en meng met de kip, de groenten en de tomatensaus. Laat 3 min. doorwarmen en serveer.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (2 min.)

  3. Verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Bereiding:
  5. Kook de broccoli 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Haal uit de kookpot met een schuimspaan. Bewaar het water.

  6. Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  7. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de broccoli toe.

  8. Kook de tagliatelle 3 min. gaar in het water van de broccoli. Giet af en meng met de kip, de groenten en de tomatensaus. Laat 3 min. doorwarmen en serveer.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 752 kcal
Vet 24.4 g
Verzadigd vet 12.9 g
Koolhydraat 81.4 g
Suiker 10.5 g
Vezel 7.9 g
Eiwit 47.8 g
Zout 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië

Bekijk het recept digitaal