- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle kip-broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Haal uit de kookpot met een schuimspaan. Bewaar het water.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de broccoli toe.
-
Kook de tagliatelle 3 min. gaar in het water van de broccoli. Giet af en meng met de kip, de groenten en de tomatensaus. Laat 3 min. doorwarmen en serveer.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(2 min.)
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Haal uit de kookpot met een schuimspaan. Bewaar het water.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kippenblokjes 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren paprikareepjes 4 min. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de broccoli toe.
-
Kook de tagliatelle 3 min. gaar in het water van de broccoli. Giet af en meng met de kip, de groenten en de tomatensaus. Laat 3 min. doorwarmen en serveer.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Salento I.G.T. Verso Rosato Puglia - Italië