- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met pancetta, groenekool en pompoen
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Bruinrood speciaalbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 5 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de halve kastanjepompoen en snij in stukjes van 2 cm. Snij de groenekool in dunne reepjes.
-
Snij de pancetta in sliertjes. Rasp de parmezaan.
-
Doe de stukjes kastanjepompoen in een ovenschaal en meng er de olijfolie en de peterselie onder. Kruid met zwarte peper en zout. Meng goed zodat alle stukjes bedekt zijn met de olijfolie en de kruiden.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Voeg na 15 min. de sliertjes pancetta toe.
-
Smelt intussen de boter in een grote kookpot of pan en stoof de reepjes groenekool ± 10 min. gaar op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout en hou warm.
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Neem de ovenschaal met de pompoen uit de oven en voeg toe aan de groenekool. Meng onder elkaar.
-
Giet de pasta af en meng onder de groenten. Roer er de helft van de parmezaan onder.
-
Werk af met de rest van de parmezaan en bedruppel met de extra vierge olijfolie.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Bruinrood speciaalbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 5 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de halve kastanjepompoen en snij in stukjes van 2 cm. Snij de groenekool in dunne reepjes.
-
Snij de pancetta in sliertjes. Rasp de parmezaan.
-
Doe de stukjes kastanjepompoen in een ovenschaal en meng er de olijfolie en de peterselie onder. Kruid met zwarte peper en zout. Meng goed zodat alle stukjes bedekt zijn met de olijfolie en de kruiden.
-
Zet 30 min. in de voorverwarmde oven. Voeg na 15 min. de sliertjes pancetta toe.
-
Smelt intussen de boter in een grote kookpot of pan en stoof de reepjes groenekool ± 10 min. gaar op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout en hou warm.
-
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Neem de ovenschaal met de pompoen uit de oven en voeg toe aan de groenekool. Meng onder elkaar.
-
Giet de pasta af en meng onder de groenten. Roer er de helft van de parmezaan onder.
-
Werk af met de rest van de parmezaan en bedruppel met de extra vierge olijfolie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Robijn Rood Bruinrood speciaalbier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië