- Bewaar

- Bewaar
Tapas met makreel en erwten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. in kokend water. Haal uit het water en leg meteen in een kom met koud water. Pel ze en snij in 2.
-
Breng water samen met het halve bouillonblokje aan de kook. Voeg de diepgevroren erwten toe en kook 2 à 3 min. onafgedekt. Giet af en spoel onder koud water. Prak grof met een vork en kruid met peper en zout.
-
Doe de makreelstukjes in een maatbeker. Doe er de skyr bij en mix tot een gladde puree. Breng op smaak met het citroensap.
-
Besmeer de volkorenbroodjes met de makreelpuree en lepel er de geplette erwten over. Schik 1/2 kwartelei op elk broodje. Snij de muntblaadjes in reepjes en bestrooi er de broodjes mee.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de kwarteleieren 3 min. in kokend water. Haal uit het water en leg meteen in een kom met koud water. Pel ze en snij in 2.
-
Breng water samen met het halve bouillonblokje aan de kook. Voeg de diepgevroren erwten toe en kook 2 à 3 min. onafgedekt. Giet af en spoel onder koud water. Prak grof met een vork en kruid met peper en zout.
-
Doe de makreelstukjes in een maatbeker. Doe er de skyr bij en mix tot een gladde puree. Breng op smaak met het citroensap.
-
Besmeer de volkorenbroodjes met de makreelpuree en lepel er de geplette erwten over. Schik 1/2 kwartelei op elk broodje. Snij de muntblaadjes in reepjes en bestrooi er de broodjes mee.