- Bewaar

- Bewaar
Tarwesalade met coeur de boeuf en schapenkaas
Onze drankensuggesties
Bier PokerFace Blond bier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en snij daarna in fijne halvemaantjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Pers de citroen.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt en koriander.
-
Snij de coeur de boeuf-tomaat in plakken en leg op een serveerschaal.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Meng de tarwegraantjes met de groene kruiden, het citroensap, de zongedroogde tomaten, 2 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten, de komkommer, de pompoenpitten, de lente-uitjes en de paprika. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de salade over de plakken tomaat en bestrooi met de kaasblokjes.
Onze drankensuggesties
Bier PokerFace Blond bier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en snij daarna in fijne halvemaantjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Pers de citroen.
-
Pluk de blaadjes van de takjes munt en koriander.
-
Snij de coeur de boeuf-tomaat in plakken en leg op een serveerschaal.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Meng de tarwegraantjes met de groene kruiden, het citroensap, de zongedroogde tomaten, 2 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten, de komkommer, de pompoenpitten, de lente-uitjes en de paprika. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de salade over de plakken tomaat en bestrooi met de kaasblokjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier PokerFace Blond bier Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili