- Bewaar

- Bewaar
Toast met brie en tomaat
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Snij de tomaten in schijfjes en de brie in dunne plakken.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes toastbrood ± 2 min. onder de grill. Draai om en laat nog 2 min. grillen tot ze mooi krokant zijn.
-
Besmeer het toastbrood met de kruidenboter.
-
Beleg 4 sneetjes brood telkens met 2 plakjes brie en 1 sneetje ham. Zet nog even onder de grill zodat de kaas smelt.
-
Snipper intussen de peterselie fijn. Leg de tomatenschijfjes op het toastbrood en kruid met peper en zout. Werk af met de peterselie en de fijngehakte walnootpitten.
-
Leg er een tweede sneetje toastbrood op en snij diagonaal in 2 (in driehoekjes). Steek vast met een prikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Snij de tomaten in schijfjes en de brie in dunne plakken.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes toastbrood ± 2 min. onder de grill. Draai om en laat nog 2 min. grillen tot ze mooi krokant zijn.
-
Besmeer het toastbrood met de kruidenboter.
-
Beleg 4 sneetjes brood telkens met 2 plakjes brie en 1 sneetje ham. Zet nog even onder de grill zodat de kaas smelt.
-
Snipper intussen de peterselie fijn. Leg de tomatenschijfjes op het toastbrood en kruid met peper en zout. Werk af met de peterselie en de fijngehakte walnootpitten.
-
Leg er een tweede sneetje toastbrood op en snij diagonaal in 2 (in driehoekjes). Steek vast met een prikker.