Toast met brie en tomaat
Toast met brie en tomaat

Toast met brie en tomaat

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 487 kcal
Vet 29.8 g
Koolhydraat 34.6 g
Eiwit 19.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de walnootpitten fijn.

  3. Snij de tomaten in schijfjes en de brie in dunne plakken.

  4. Bereiding:
  5. Leg de sneetjes toastbrood ± 2 min. onder de grill. Draai om en laat nog 2 min. grillen tot ze mooi krokant zijn.

  6. Besmeer het toastbrood met de kruidenboter.

  7. Beleg 4 sneetjes brood telkens met 2 plakjes brie en 1 sneetje ham. Zet nog even onder de grill zodat de kaas smelt.

  8. Snipper intussen de peterselie fijn. Leg de tomatenschijfjes op het toastbrood en kruid met peper en zout. Werk af met de peterselie en de fijngehakte walnootpitten.

  9. Leg er een tweede sneetje toastbrood op en snij diagonaal in 2 (in driehoekjes). Steek vast met een prikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Hak de walnootpitten fijn.

  3. Snij de tomaten in schijfjes en de brie in dunne plakken.

  4. Bereiding:
  5. Leg de sneetjes toastbrood ± 2 min. onder de grill. Draai om en laat nog 2 min. grillen tot ze mooi krokant zijn.

  6. Besmeer het toastbrood met de kruidenboter.

  7. Beleg 4 sneetjes brood telkens met 2 plakjes brie en 1 sneetje ham. Zet nog even onder de grill zodat de kaas smelt.

  8. Snipper intussen de peterselie fijn. Leg de tomatenschijfjes op het toastbrood en kruid met peper en zout. Werk af met de peterselie en de fijngehakte walnootpitten.

  9. Leg er een tweede sneetje toastbrood op en snij diagonaal in 2 (in driehoekjes). Steek vast met een prikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 487 kcal
Vet 29.8 g
Koolhydraat 34.6 g
Eiwit 19.1 g

Bekijk het recept digitaal