In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de korsten van het toastbrood en rooster de sneden in een broodrooster of onder een ovengrill. Snij elke snede in 4 driehoeken.
Snij de gerookte zalm grof en mix samen met de helft van het bieslook en de verse kaas tot een mousse. Kruid met peper en zout. Doe de mousse in een spuitzak en versier er de toastjes mee.
Maak 16 linten van 2 cm breed van het stuk komkommer. Steek ze in waaiervorm op een cocktailprikker en prik ze in de mousse.
Snipper de rest van het bieslook fijn en strooi over het hapje.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de korsten van het toastbrood en rooster de sneden in een broodrooster of onder een ovengrill. Snij elke snede in 4 driehoeken.
Snij de gerookte zalm grof en mix samen met de helft van het bieslook en de verse kaas tot een mousse. Kruid met peper en zout. Doe de mousse in een spuitzak en versier er de toastjes mee.
Maak 16 linten van 2 cm breed van het stuk komkommer. Steek ze in waaiervorm op een cocktailprikker en prik ze in de mousse.
Snipper de rest van het bieslook fijn en strooi over het hapje.