- Bewaar

- Bewaar
Tomatenfeta met sesamgrissini
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Verkruimel de feta in een hoge maatbeker of de blender en voeg de plattekaas, het gepelde knoflook, de gedroogde tomaten en het citroensap toe. Mix tot een gladde massa. Voeg eventueel wat olie uit de verpakking van de tomaten toe om de mousse smeuïger te maken. Kruid met peper.
-
Verdeel de tomatenfeta over 12 glaasjes en werk af met enkele radijsscheuten. Breek de grissini in 2 en zet telkens 2 stukjes met de gebroken kant naar onderen in de glaasjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pers de halve citroen.
-
Bereiding:
-
Verkruimel de feta in een hoge maatbeker of de blender en voeg de plattekaas, het gepelde knoflook, de gedroogde tomaten en het citroensap toe. Mix tot een gladde massa. Voeg eventueel wat olie uit de verpakking van de tomaten toe om de mousse smeuïger te maken. Kruid met peper.
-
Verdeel de tomatenfeta over 12 glaasjes en werk af met enkele radijsscheuten. Breek de grissini in 2 en zet telkens 2 stukjes met de gebroken kant naar onderen in de glaasjes.