- Bewaar

- Bewaar
Tong met garnalen en dragon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pluk enkele dragonblaadjes en snij ze in kleine stukjes. U hebt er ongeveer 1 koffiel. van nodig.
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren tongfilets in een ovenschotel. Kruimel er het halve blokje visbouillon over. Giet er het citroensap en de witte wijn over en kruid met peper en zout.
-
Dek af en zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Giet het kookvocht in een brede pan en laat tot de helft inkoken. Voeg de zure room toe en laat inkoken tot de saus gebonden is.
-
Voeg de diepgevroren garnalen en de dragon toe en laat even verwarmen.
-
Intussen hebt u de diepgevroren asperges gekookt in lichtgezouten water (± 12 min.) en de halvemaantjes ± 4 min. verwarmd in de oven.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord 1 tongfilet en lepel er wat saus over.
-
Schik er de halvemaantjes en 3 asperges in waaiervorm naast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pluk enkele dragonblaadjes en snij ze in kleine stukjes. U hebt er ongeveer 1 koffiel. van nodig.
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren tongfilets in een ovenschotel. Kruimel er het halve blokje visbouillon over. Giet er het citroensap en de witte wijn over en kruid met peper en zout.
-
Dek af en zet ± 15 min. in de voorverwarmde oven op 200 °C.
-
Giet het kookvocht in een brede pan en laat tot de helft inkoken. Voeg de zure room toe en laat inkoken tot de saus gebonden is.
-
Voeg de diepgevroren garnalen en de dragon toe en laat even verwarmen.
-
Intussen hebt u de diepgevroren asperges gekookt in lichtgezouten water (± 12 min.) en de halvemaantjes ± 4 min. verwarmd in de oven.
-
Afwerking:
-
Schik op elk bord 1 tongfilet en lepel er wat saus over.
-
Schik er de halvemaantjes en 3 asperges in waaiervorm naast.