- Bewaar

- Bewaar
Tonijnkrokantjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken en prak met een vork.
-
Pers het teentje knoflook.
-
Bereiding:
-
Doe de bloem in een kom. Meng er het ei, de tonijn, het geperste knoflook, de peterselie en het bakpoeder onder.
-
Giet er de kippenbouillon bij en kneed alles goed.
-
Maak bootjes (ovale vorm) van de bereiding met 2 eetlepels.
-
Frituur de bootjes 3 à 4 min. op 175 °C. Haal uit de frituurpan en laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Dien warm op met prikkers en een dipsausje, zoals de remoulade (zie recept `remoulade').
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken en prak met een vork.
-
Pers het teentje knoflook.
-
Bereiding:
-
Doe de bloem in een kom. Meng er het ei, de tonijn, het geperste knoflook, de peterselie en het bakpoeder onder.
-
Giet er de kippenbouillon bij en kneed alles goed.
-
Maak bootjes (ovale vorm) van de bereiding met 2 eetlepels.
-
Frituur de bootjes 3 à 4 min. op 175 °C. Haal uit de frituurpan en laat even uitlekken op keukenpapier.
-
Afwerking:
-
Dien warm op met prikkers en een dipsausje, zoals de remoulade (zie recept `remoulade').