- Bewaar

- Bewaar
Torentjes van rösti en roerei
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en was ze goed. Dep droog en rasp fijn.
-
Snij de prei in fijne ringen en de tomaten in fijne schijven.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen met de prei. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 1 à 2 eetl. olijfolie in een pan en bak verschillende rösti's gedurende 3 à 5 min. aan elke kant. (neem 1 eetl. aardappelmengsel per rösti en druk goed aan tot een dikke koek).
-
Herhaal tot het aardappelmengsel op is. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Roerbak de eieren in dezelfde pan. Kruid met peper en zout en laat 2 à 3 min. garen.
-
Afwerking:
-
Schik de rösti's op een schotel. Plaats er telkens een schijfje tomaat en wat roerei op. Garneer met tuinkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en was ze goed. Dep droog en rasp fijn.
-
Snij de prei in fijne ringen en de tomaten in fijne schijven.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen met de prei. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 1 à 2 eetl. olijfolie in een pan en bak verschillende rösti's gedurende 3 à 5 min. aan elke kant. (neem 1 eetl. aardappelmengsel per rösti en druk goed aan tot een dikke koek).
-
Herhaal tot het aardappelmengsel op is. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Roerbak de eieren in dezelfde pan. Kruid met peper en zout en laat 2 à 3 min. garen.
-
Afwerking:
-
Schik de rösti's op een schotel. Plaats er telkens een schijfje tomaat en wat roerei op. Garneer met tuinkers.