- Bewaar

- Bewaar
Tortellini in een groentesausje met zeebarbeel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sjalotten en prei fijn en snij de courgettes in blokjes.
-
Schil de avocado, haal de pit eruit, snij in blokjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. in heet water dompelt).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeebarbeelfilets 3 min. aan de velkant. Draai om en laat nog 5 min. bakken.
-
Bereiding:
-
Kook de fijngesneden prei, courgettes en sjalotten 15 min. in lichtgezouten water. Hou het kookvocht apart.
-
Mix de gekookte groenten met de blokjes avocado en room. Verkruimel het bouillonblokje erover en kruid met 1 koffiel. Provençaalse mix, peper en zout. Leng de saus eventueel aan met enkele lepels van het kookvocht.
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng met de groentesaus en verdeel in 10 miniporties.
-
Werk elke portie tortellini af met een filet en enkele tomatenblokjes. Versier met een plukje dille.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sjalotten en prei fijn en snij de courgettes in blokjes.
-
Schil de avocado, haal de pit eruit, snij in blokjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen.
-
Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. in heet water dompelt).
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de zeebarbeelfilets 3 min. aan de velkant. Draai om en laat nog 5 min. bakken.
-
Bereiding:
-
Kook de fijngesneden prei, courgettes en sjalotten 15 min. in lichtgezouten water. Hou het kookvocht apart.
-
Mix de gekookte groenten met de blokjes avocado en room. Verkruimel het bouillonblokje erover en kruid met 1 koffiel. Provençaalse mix, peper en zout. Leng de saus eventueel aan met enkele lepels van het kookvocht.
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng met de groentesaus en verdeel in 10 miniporties.
-
Werk elke portie tortellini af met een filet en enkele tomatenblokjes. Versier met een plukje dille.