Tortillachips met oosterse visgarnituur
- Bewaar

- Bewaar
Tortillachips met oosterse visgarnituur
Aperitiefhapje
20 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
24 kcal
Vet
1.7 g
Koolhydraat
1.2 g
Eiwit
0.8 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook het ei 10 min. hard. Laat afkoelen en prak met een vork.
-
Snipper intussen het bieslook fijn.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Bereiding:
-
Meng het geprakte ei met de geraspte gember, het fijngesnipperde bieslook, de geroosterde sesamzaadjes, de mayonaise en de snippers.
-
Breng op smaak met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Verdeel de mengeling over de tortillachips.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook het ei 10 min. hard. Laat afkoelen en prak met een vork.
-
Snipper intussen het bieslook fijn.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Bereiding:
-
Meng het geprakte ei met de geraspte gember, het fijngesnipperde bieslook, de geroosterde sesamzaadjes, de mayonaise en de snippers.
-
Breng op smaak met het kerriepoeder, peper en zout.
-
Verdeel de mengeling over de tortillachips.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
24 kcal
Vet
1.7 g
Koolhydraat
1.2 g
Eiwit
0.8 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?