Tortillachips met oosterse visgarnituur
Tortillachips met oosterse visgarnituur

Tortillachips met oosterse visgarnituur

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 24 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook het ei 10 min. hard. Laat afkoelen en prak met een vork.

  4. Snipper intussen het bieslook fijn.

  5. Schil de gember en rasp fijn.

  6. Bereiding:
  7. Meng het geprakte ei met de geraspte gember, het fijngesnipperde bieslook, de geroosterde sesamzaadjes, de mayonaise en de snippers.

  8. Breng op smaak met het kerriepoeder, peper en zout.

  9. Verdeel de mengeling over de tortillachips.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook het ei 10 min. hard. Laat afkoelen en prak met een vork.

  4. Snipper intussen het bieslook fijn.

  5. Schil de gember en rasp fijn.

  6. Bereiding:
  7. Meng het geprakte ei met de geraspte gember, het fijngesnipperde bieslook, de geroosterde sesamzaadjes, de mayonaise en de snippers.

  8. Breng op smaak met het kerriepoeder, peper en zout.

  9. Verdeel de mengeling over de tortillachips.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 24 kcal
Vet 1.7 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 0.8 g

Bekijk het recept digitaal