Trio van charcuterie
Trio van charcuterie

Trio van charcuterie

Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 267 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 28.2 g
Eiwit 14.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de mango en snij het vruchtvlees in fijne, schuine sneetjes.

  3. Snij de korst van het toastbrood en rol de sneetjes uit met een deegrol.

  4. Schil de appel en snij in kleine blokjes.

  5. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer het brood met de guacamole en verdeel er de truffelsalami en enkele blaadjes rucola over. Rol het brood strak op en snij elk rolletje schuin middendoor.

  8. Meng de blokjes appel onder de petit-suissekaasjes en kruid met peper en zout. Verdeel de appelmengeling over de Melba-toastjes en schik er telkens 1 sneetje chiffonade van gedroogd rundvlees op.

  9. Afwerking:
  10. Schik de sneetjes mango, de pancetta en de basilicumblaadjes afwisselend op 1/3 van de borden. Werk af met enkele mespuntjes uienkonfijt. Schik de broodrolletjes in het midden van de borden. Leg er de toastjes met chiffonade naast.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de mango en snij het vruchtvlees in fijne, schuine sneetjes.

  3. Snij de korst van het toastbrood en rol de sneetjes uit met een deegrol.

  4. Schil de appel en snij in kleine blokjes.

  5. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer het brood met de guacamole en verdeel er de truffelsalami en enkele blaadjes rucola over. Rol het brood strak op en snij elk rolletje schuin middendoor.

  8. Meng de blokjes appel onder de petit-suissekaasjes en kruid met peper en zout. Verdeel de appelmengeling over de Melba-toastjes en schik er telkens 1 sneetje chiffonade van gedroogd rundvlees op.

  9. Afwerking:
  10. Schik de sneetjes mango, de pancetta en de basilicumblaadjes afwisselend op 1/3 van de borden. Werk af met enkele mespuntjes uienkonfijt. Schik de broodrolletjes in het midden van de borden. Leg er de toastjes met chiffonade naast.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 267 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 28.2 g
Eiwit 14.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Barbera d'Asti D.O.C.G. Superiore Michele Chiarlo Piemonte - Italië

Bekijk het recept digitaal