- Bewaar

- Bewaar
Turks brood met gebraden rosbief en pestomayonaise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het Turks brood 5 à 6 min.
-
Snij intussen de kerstomaten in 4. Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes.
-
Rasp de parmezaanse kaas in schilfers. Meng de pesto met de mayonaise en kruid met peper.
-
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
-
Snij het brood open en beleg met de rosbief, de verse en halfgedroogde tomaten, de rucola en de kaasschilfers. Besprenkel met de pestomayonaise en verdeel er de pijnboompitten over.
-
Leg de bovenkant van het brood erop en snij in 8 punten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het Turks brood 5 à 6 min.
-
Snij intussen de kerstomaten in 4. Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes.
-
Rasp de parmezaanse kaas in schilfers. Meng de pesto met de mayonaise en kruid met peper.
-
Rooster de pijnboompitten zonder vetstof goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
-
Snij het brood open en beleg met de rosbief, de verse en halfgedroogde tomaten, de rucola en de kaasschilfers. Besprenkel met de pestomayonaise en verdeel er de pijnboompitten over.
-
Leg de bovenkant van het brood erop en snij in 8 punten.