Turks brood met gebraden rosbief en pestomayonaise
Turks brood met gebraden rosbief en pestomayonaise

Turks brood met gebraden rosbief en pestomayonaise

25 min.
Lunch
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1393 kj
Energie 333 kcal
Vet 13.6 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 35 g
Suiker 3.8 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 16.4 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het Turks brood 5 à 6 min.

  3. Snij intussen de kerstomaten in 4. Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes.

  4. Rasp de parmezaanse kaas in schilfers. Meng de pesto met de mayonaise en kruid met peper.

  5. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  6. Snij het brood open en beleg met de rosbief, de verse en halfgedroogde tomaten, de rucola en de kaasschilfers. Besprenkel met de pestomayonaise en verdeel er de pijnboompitten over.

  7. Leg de bovenkant van het brood erop en snij in 8 punten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het Turks brood 5 à 6 min.

  3. Snij intussen de kerstomaten in 4. Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes.

  4. Rasp de parmezaanse kaas in schilfers. Meng de pesto met de mayonaise en kruid met peper.

  5. Rooster de pijnboompitten zonder vetstof goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.

  6. Snij het brood open en beleg met de rosbief, de verse en halfgedroogde tomaten, de rucola en de kaasschilfers. Besprenkel met de pestomayonaise en verdeel er de pijnboompitten over.

  7. Leg de bovenkant van het brood erop en snij in 8 punten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1393 kj
Energie 333 kcal
Vet 13.6 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 35 g
Suiker 3.8 g
Vezel 2.8 g
Eiwit 16.4 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g

Bekijk het recept digitaal