- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje, bloemkool met oesterzwammen en krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Hak de hazelnoten grof en meng met de platte peterselie.
-
Snij het varkenshaasje in v stukken.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook ondertussen de bloemkool ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt de boter in een pan en bak de stukken varkenshaasje 10 à 15 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de oesterzwammen 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en bak de krieltjes kort in het braadvocht.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het vlees met de noten-peterseliemengeling.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Hak de hazelnoten grof en meng met de platte peterselie.
-
Snij het varkenshaasje in v stukken.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook ondertussen de bloemkool ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt de boter in een pan en bak de stukken varkenshaasje 10 à 15 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de oesterzwammen 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak 2 min. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vlees uit de pan en bak de krieltjes kort in het braadvocht.
-
Afwerking:
-
Bestrooi het vlees met de noten-peterseliemengeling.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Jean Gamay Noir Vin de France