- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonnette met bloemkool
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de aardappel en snij in stukjes. Kook of stoom de stukjes ± 20 min. samen met de bloemkool. Voeg de laatste 7 min. de varkensmignonnette toe.
-
Giet alles af. Prak de aardappel en bloemkool fijn met een vork en snij het vlees goed fijn.
-
Voeg de olijfolie toe en meng alles goed.
-
Voor het hele gezin
-
Kook de rest van de bloemkoolroosjes ± 8 min. gaar in lichtgezouten water en giet daarna af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de mignonnettes langs beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuurtje nog ± 5 min. langs elke kant bakken.
-
Maak een bechamel- of witte saus. Breng op smaak met wat kerriepoeder en peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mignonnettes over de borden samen met de bloemkool. Lepel de saus over de bloemkool en bestrooi met wat Parmezaanse kaas. Serveer met natuuraardappelen.
Vanaf 6 maanden
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de aardappel en snij in stukjes. Kook of stoom de stukjes ± 20 min. samen met de bloemkool. Voeg de laatste 7 min. de varkensmignonnette toe.
-
Giet alles af. Prak de aardappel en bloemkool fijn met een vork en snij het vlees goed fijn.
-
Voeg de olijfolie toe en meng alles goed.
-
Voor het hele gezin
-
Kook de rest van de bloemkoolroosjes ± 8 min. gaar in lichtgezouten water en giet daarna af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de mignonnettes langs beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout en laat op een zacht vuurtje nog ± 5 min. langs elke kant bakken.
-
Maak een bechamel- of witte saus. Breng op smaak met wat kerriepoeder en peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mignonnettes over de borden samen met de bloemkool. Lepel de saus over de bloemkool en bestrooi met wat Parmezaanse kaas. Serveer met natuuraardappelen.
Vanaf 6 maanden