- Bewaar

- Bewaar
Varkensmignonnette met broccoli en lente-uitjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de broccoli's in fijne roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes.
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 2 en snipper fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Meng de mosterd onder de zure room. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de broccoli (de roosjes en de steel) 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de lente-uitjes 2 à 3 min. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de mignonnettes aan beide kanten goudbruin. Verlaag het vuur en bak nog 5 min. verder aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Blus de pan met 1 dl water en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de aardappelen en de broccoli. Lepel wat saus over het vlees en werk de broccoli af met de zure room en de gebakken lente-uitjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g broccoli in roosjes. Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. 2 Kook of stoom de broccoli en de aardappel 20 min. gaar. Voeg 5 min. voor het einde 25 g varkensmignonnette toe. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de broccoli's in fijne roosjes. Schil de steel en snij in fijne staafjes.
-
Snij de lente-uitjes in de lengte in 2 en snipper fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Meng de mosterd onder de zure room. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de broccoli (de roosjes en de steel) 10 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de lente-uitjes 2 à 3 min. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de mignonnettes aan beide kanten goudbruin. Verlaag het vuur en bak nog 5 min. verder aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Blus de pan met 1 dl water en schraap de braadresten los met een houten lepel.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de aardappelen en de broccoli. Lepel wat saus over het vlees en werk de broccoli af met de zure room en de gebakken lente-uitjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g broccoli in roosjes. Schil 50 g aardappel en snij in blokjes. 2 Kook of stoom de broccoli en de aardappel 20 min. gaar. Voeg 5 min. voor het einde 25 g varkensmignonnette toe. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc